volg Anthťmis opDode Zee
huidverzorging
mineralen
werking mineralen
gebruik mineralen
modder
moddermasker
water
toepassingen
geschiedenis
recept mineraal
recept modder


Edom
huidverzorging voor:
normale huid
gemengde huid
vette huid
zeer vette huid
acnť
droge huid
rijpere huid
rosacea
gevoelige huid
allergische huidRŁgener Krijt
krijt huidverzorging
krijt pakkingen
krijt produkten


Safi huidverzorging


verzorging van :
acne gezicht
acne lichaam

couperose
dauwworm

eczeem
constitutioneel
contacteczeem
handeczeem

jeugdpuistjes
lichen


psoriasis
psoriasis verzorging
roos
rosaceaprijzen
Edom
Neutral
Safi
CMD Natuurcosmetica huidverzorging met biologische oliŽn

Neutral Dode Zee
Mineral RŁgener Krijt
Tea Tree verzorging
Duindoorn verzorging
Rozenbottel verzorging
Cocos huidverzorging
handcrŤme
shampoo
probeersetjesbasis oliŽn
maceraten en vetten
prijzen basis oliŽn


diverse infecties


etherische oliŽn
A t/m D
E t/m K
L t/m R
S t/m Z
prijzen etherische oliŽn
Attarsmassage oliŽn
huid oliŽn

Aleppo zepen
prijzen

   
huidverzorging bij ACNE
met Dode Zee mineralen
Edom huidverzorging met Dode Zee mineralen en Dode Zee modder voor de verzorging van de vette huid


Een acnťhuid is een vette huid met een grove structuur en grote poriŽn, vaak ook met ernstige ontstekingen. Heel vaak is er een groot vochttekort. Deze huid vraagt een intensieve verzorging, waarbij Dode Zee mineralen een grote hulp kunnen zijn. De mineralen brengen bij regelmatig gebruik de vocht/vethuishouding van de huidcellen weer in balans.

benodigde Edom produkten

gezichtsreiniger
5401 - gezichtslotion 5403 - acnťzeep 4030A - moisturizer crŤme 5410
moddermasker
5470 of Dode Zeemodder 5471 - optie: oogcrŤme 5415 en Manuka etherische olie E1490 voor het aanstippen van vurige puistjes


behandeling

Begin deze mineralen huidverzorging met een moddermasker. Hiermee wordt de huid ontdaan van dode huidcellen, schilfers en oneffenheden met als resultaat een goed gereinigde en goed doorbloede huid, die de actieve bestanddelen van de volgende producten goed op kan nemen. Het masker is bijzonder geschikt voor een huid met black en/of white heads, een huid met littekens en een huid met genezende acne. Laat het masker 5-15 minuten (naar gelang de gevoeligheid van de huid) inwerken en verwijder het een vochtig sponsje. Breng nu de moisturizer crŤme aan en masseer hiermee Ī 20 minuten. Tonifieer met de lotion.

dagelijks
`s ochtends
`s avonds
  Neem een plukje watten of een wattenschijfje, maak het vochtig en doe er wat reinigingsmelk op. Wrijf daarmee in ronddraaiende bewegingen, op die manier wordt de huid goed schoon en gelijk een beetje gemasseerd. Begin bij de hals, neem een nieuw watje en doe dan het gezicht. Werk steeds van beneden naar boven, dus eerst de kin, dan de wangen en het voorhoofd. Spoel het gezicht en hals goed af met lauwwarm water.

dagelijks
`s ochtends
`s avonds
  Neem weer een vochtig watje, doe er wat lotion op en dep zachtjes hals en gezicht. De lotion herstelt de zuurmantel en sluit de poriŽn.

dagelijks
`s ochtends
`s avonds
  Breng na het reinigen de moisturizercrŤme aan, neem een hoeveelheid ter grootte van een erwt en verdeel dit dun over het gehele gezicht (niet op de acne). Doe dit ook weer van beneden naar boven en vanaf bovenkant neus zijwaarts over het voorhoofd. De crŤme beschermt tegen uitdroging en ongunstige invloeden van buitenaf, bijv. weer, cv, airconditioner etc. EDOM crŤmes zijn geschikt als make-up basis. Wacht 10-15 minuten voordat u de make-up aanbrengt

dagelijks
`s avonds
  actieve puistjes kunnen eventueel aangestipt worden met Manuka etherische olie, deze olie desinfecteert, vermindert de ontsteking en werkt genezend.

dagelijks
`s avonds
  Reinig de huid als hierboven beschreven, eventuele oogmake-up verwijderen met een beetje Amandelolie of met een beetje nachtcrŤme. Klop voorzichtig een beetje oogcrŤme rond de ogen.

3-4x per week   Modderzeep vochtig maken en direct met de zeep of m.b.v. een zachte borstel het gezicht "inzepen", vooral op de acne. 1 tot 2 minuten in laten werken en goed afspoelen.

1-2x per week   Een moddermasker stimuleert de doorbloeding en het vermogen vocht vast te houden, eveneens reguleert de modder de talgproductie.
Reinig de huid eerst met reinigingsmilk en breng dan het
moddermasker aan. Laat dit afhankelijk van de gevoeligheid van de huid tot 15 minuten inwerken. Goed afspoelen met lauwwarm water en droog deppen, dan de moisturizer aanbrengen. Wissel het moddermasker regelmatig af met pure Dode Zee modder
een moddermasker is een oppepper voor ieder huidtype

1-2x per week   Weer het moddermasker aanbrengen maar deze keer uitsluitend op de acne, 10-15 minuten in laten werken, goed afspoelen en afdrogen, deppen met lotion.
 

lichaamsverzorging onreine huid

Deze behandeling voor een vette onreine huid en verstopte poriŽn stabiliseert de talgproductie en maakt de huid gladder. Neem minimaal 1x per week een bad met Dode Zee mineralen. Los 150-250 gram mineralen op met heet water. Breng het bad met koud water op een aangename temperatuur en baad maximaal 20 minuten. Na het baden het lichaam droog deppen en masseren met Edom bodylotion of multipurposecrŤme OF
Reinig de huid met een
Krijtpakking goed in laten werken en goed afspoelen. Breng dan een dun laagje Dode Zee modder aan en laat dit 10-20 minuten inwerken, goed afspoelen en het lichaam droogdeppen, dan masseren met multipurposecrŤme.
Gebruik voor het dagelijkse wassen of douchen
mineralenzeep of Edom douchegel, dep het lichaam droog en masseer met bodylotion. Droge, ruwe plekken aan elleboog en knie dagelijks inwrijven met handcrŤme of voetbalsem.
klik hier voor meer producten
home lichaamsverzorging hand/voetverzorging haarverzorging gezichtsverzorging Dode Zee modder tips huidverzorging
copyright Anthťmis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden

disclaimer

   
Edom huidverzorging

aanbiedingDode Zee mineralenSheaBodyButter

mineralen shampoo

wrattenoliŽn
massage oliŽn

massage oliŽn zonder synthetische toevoegingen

Neutral
met Dode Zeezout
aanbieding 5 delige set met gratis handcrŤme